KimmoA.se presenterar…

Artikel om och intervju med Eurocop

Detta är en liten artikel jag p.g.a. eget intresse skrivit om Eurocop, samt en intervju. Både gamla fans och de som aldrig hört talas om dem torde uppskatta det.
Eurocop är en på samma gång obskyr och populär humorgrupp bestående av i huvudsak ett par komiska genier, "Sadulisten" och "Bubba", som sedan 2004 direktsänt mycket kreativa, fantasifulla och annorlunda busringningar samt kringsketcher och -prat via Internet under namnet "Eurocop Radio", senare förkortat till endast "Eurocop" då radion bara är en del av allt de gör. Vid dess höjdpunkt hade de oerhört många lyssnare till varje program.
Ofta – för att inte säga alltid – har varje sändning haft ett speciellt tema, ibland med alternativa namn som t.ex. "Bolivia Radio", och då och då har sekundära karaktärer tagit över helt och sänt sina "egna" program. Det kanske låter makabert och schizofrent, men med så genuint roliga personer vid rodret fungerar det. Ofta har det varit olika längre "specialare", t.ex. vid nationaldagen, och vid ett tillfälle sände de kontinuerligt i den legendariska 24-timmarssändningen.
Sadulisten
I likhet med alla bra busringare har de båda en helt otrolig förmåga att improvisera, tänka snabbt och att hålla sig för skratt. Detta, kombinerat med det unika formatet och deras minst sagt politiskt inkorrekta och självironiska stil, har skapat en mängd odödliga busringningar som endast låter sig jämföras med det absoluta toppskiktet av busringare i svensk historia. Huvudkaraktärerna passar perfekt tillsammans, där Bubbas signum var att bli riktigt "ful i mun" och reta upp offren på ett makalöst sätt, och där Sadulisten på ett ofta lite mer subtilt (men minst lika kul) vis drivit med de personer som nästan alltid förtjänat att bli jävlades med. Telefonnummer har lyssnarna skickat in själva genom bl.a. chatten under sändningarna, vilket möjliggjort oerhört detaljrika och trovärdiga premisser (dock även frekventa fejkare och dåliga tips, vilket är svårt att komma ifrån när det rör sig om direktsändning).
Också det faktum att Eurocop hållit på så länge gör dem unika. Övriga bra svenska busringare som varit "ljusskygga" (t.ex. Leifi och Senila Samtal) höll endast på under en starkt begränsad tid, och det är mycket möjligt att deras material/inspiration var slut när de lade av. Sadulisten & Bubba har dock bevisat om och om igen att de bemästrar konsten till fullo och har massor med fantasi och kreativitet, även om Bubba tyvärr av olika orsaker slutade medverka i ringningar till slut. Även om man kan förstå varför känns det onekligen lite sorgligt. Varken Sadulisten eller Bubba kan ensam riktigt göra det som duon gjorde så bra tillsammans, och de övriga halvmedlemmarna ska vi inte tala om. Jag väljer att inte ta upp dem eftersom de i mitt tycke inte har något med själva Eurocop att göra.
Bubba
Faktum är att Eurocop mer eller mindre slutat med det de en gång främst sysslade med p.g.a. en hel del problem med lagens långa och efterblivna arm. Bl.a. har det inträffat otaliga husrannsakningar och trakasserier från polisen och andra myndigheter, med jobbiga rättegångar, böter och lögnaktiga äckelkärringar, samtidigt som de i likhet med så många andra genom historien och i nutiden inte får i närheten av den uppskattning de förtjänar (åtminstone i mitt tycke), verkar till slut ha blivit för mycket och, om inte tagit knäcken på dem, i varje fall tvingat fram en lite annorlunda inriktning. Sändningarna är numera för det mesta privata och endast för medlemmar som donerat och är del av en slags intern communitysajt. Det är inte utan att det känns lite vemodigt och som om "glansdagarna" är över.
På samma gång som det finns massor att säga om Eurocop är det också omöjligt att förklara dess storhet i ord. Man måste helt enkelt ha hört många av deras ringningar. Även om de säkert är roliga för förstagångslyssnare skulle jag vilja påstå att de är som mycket annan bra konst – mycket bättre/roligare när man varit med ett bra tag och förstår sammanhanget. Eurocop är med andra ord "djupare" än man först kan tro, vilket dock är ett påstående som är lätt att misstolka. Det är ju bara "på skej". Tyvärr verkar majoriteten av deras fans, i likhet med de av t.ex. Eddie Meduza, Svullo och South Park, vara irriterande idioter som uppenbarligen inte förstår att uppskatta något annat än de ytligaste lagren skämt och "fula ord". Det tycks aldrig gå att komma ifrån. Man bör dock ignorera dessa och inte låta dem förta storheten hos dessa företeelser. Om man ska vända det till något positivt kan man rentav säga att EC "fungerar på flera plan".
Det finns något oerhört befriande i att exempelvis höra en surtråkig PK-fitta bli utskälld och förolämpad på ett brutalt men samtidigt så smart och roligt sätt. Ytterst få "offer" tycker man synd om eftersom de ofta har så ruttna personligheter och är så avskyvärda. Detta gäller naturligtvis inte alla, och inte heller går varje samtal ut på att vara taskig eller elak. Värt att nämnas är att inte ett enda samtal har varit som de många obegåvade och tråkiga ungar som försökt göra samma sak men som totalt misslyckats eftersom de inte har ”det”, där de tror att det bara är att ringa någon och börja svära och ha sig. Så är absolut inte fallet. Vem som helst kan absolut inte busringa och få det roligt.
Oavsett vad som händer och om Eurocop lägger ned busringningar helt kan de vara stolta över en rik skatt med högkvalitativ humor och förhoppningsvis fortsätta med sina andra projekt. Deras officiella webbplats är www.eurocop.nu. De har även en officiell YouTube-kanal där de då och då laddar upp gammal "skåpmat" i form av individuella busringningar samt nya videoklipp med sketcher och annat kul.

Intervjun

Det är främst Sadulisten som svarar på frågorna, men även Bubba flikar in med kommentarer ett par gånger. Genomfördes den 3:e februari 2013.

Hur gick den allra första sändningen till och när ägde den rum?

Ojojoj, jag har bara minnen från att jag i januari 2004 lyssnade, tillsammans med Bubba, på ett program som kallade sig Noneed Radio som sände busringningar. Man kunde sitta på kvällarna och även nätterna och mysa (Bubba låg i soffan och jag i min säng så tro inte att vi bögade) och lyssna på Noneed som leddes av nå'n liten skitunge som var 14 år och hade fått ett mixerbord av sin mamma och värsta telefonhybriden och allt. Det lät i alla fall så; det var bra kvalla och han kunde t.om. spela upp ljudeffekter! Han satt t.ex. och ringde en man som hette (heter?) Inge Snygg och frågade vad han hette varpå Inge blev helt galen så killen blev asrädd. Dagen efter satt killen i sin radio och spelade gitarr och sjöng att Inge hade ägt skiten ur honom eller nå't; det var ganska kul och också självironiskt.
Det var nå'n som kalla' sig Doffen von Snoffen med i programmet med, en skånare som var ganska rolig; minns inte allt. Men då ville vi också börja göra så'nt där, jag och Bubba. Vi brukade starta upp små projekt och göra konstiga videos när vi var unga och när vi var mycket unga hade vi t.o.m. en annan radio som hette "Radio Pervokris" (Pervokris var en karaktär i en Pyton-serietidning). Okej, det var ingen radio men det var att Bubba satt och läste upp lite vad som hade hänt i veckan och så var det olika hörnor med karaktärer som vi hade på den tiden. Vi spelade in det på en bandspelare, band alltså, och jag har kvar banden från, ja, mitten av 90-talet. Jag har ju alltid varit intresserad av att sända radio med; när jag var ung (jag är asgammal) höll jag på med amatörradio, alltså 27 MHz-bandet då enbart, och satt och trycknissade och sände musik genom att löda nå'n 3,5-plugg till mikrofonkabeln så jag se'n kunde koppla in den i hörlursuttaget på en bandspelare och spela upp grejer för alla som kunde tänkas lyssna i en radie av, ja, va'fan, nå'n mil, kanske.
Så, ja, vi ville börja sända, jag skaffade Live365 hette det och började. Första sändningen finns inte kvar och minns den inte heller, men jag minns att jag hade torrkörningar innan vi började med en god vän som heter Audi. Han har varit med se'n innan starten och lyssnade på när jag januari 2004 sände ut Svullo-låtar och snack, alltså enbart till honom då — busringde inte ens, utan det tillkom efter ett par ordinarie sändningar, tror jag.
Vi startade sajten på Bubbes sajt då (danfun.net/radio) och la' upp en testsida och hade även nå't nyhetsbrev som lyssnarna kunde prenumerera på för att kunna lyssna. Första sändningen, ja, den måste ha varit nå't i stil med snack och att Bubba spelade musik som han hade tagit med sig i en ryggsäck — en massa CD:s och så busringde jag nog lite med, antar jag. Jo, jag gjorde nog det med. Och då visade det sig att ingen ville höra en massa musik — alla ville höra mer när vi ringde, och så blev det också. I nästkommande sändningar blev det mer av den varan och se'n blev det grövre och grövre med, vilket jag personligen kanske, nja, jag har ingenting emot grova skämt men har man väl börjat i den riktningen så går det aldrig att backa, hur smarta ringningar man än gör eller hur "roligt" det än blir utan förolämpningar. Tror det där med "du har kört på min bil vid globen" var en av de första samtalen där jag skällde ut nå'n random [sic; slumpmässig] liten gullgubbe och man hör även att jag svajar på rösten! Jag är inte så där privat, vill jag bara understryka; jag har egentligen empati och sympati men det är rösterna i mitt huvud som säger åt mig att göra're… och lyssnarna.
Den gick alltså till så och det var januari 2004 vi startade: snart tio år se'n nu.
Håller på med en bok om EC, faktiskt, där jag har en massa roliga dokument från snuten inscannat och så; där får man se på fan.

Vad har ni för idoler som kan tänkas vara relevanta i sammanhanget? Man kan väl tänka sig att t.ex. Hassan, Svullo, Leifi och Senila Samtal inspirerade er?

Ja det kan du tänka och det kan du ha rätt i. Svullo är ju en personlig förebild som jag verkligen sett upp till, gällande humorbiten då. Han kunde ta vad som helst och på en femöring bara få till ett roligt skämt eller bara säga vad som helst på ett roligt sätt. Han var rolig! Jag personligen anser inte att jag är rolig, jag har aldrig gett mig epitetet "komiker" eller nå't som Magnus Betnér och sådär. Meneee ja, gillar alla de där du radade upp och se'n ringer man ju bara och försöker vara rolig med den personligheten man har privat, kryddad med en stor portion av Sadulistens fullständiga avsaknad av spärrar och logiskt tänk.
Min morfar också, han var fin. Han kunde sitta och spela in en massa kassettband där han improviserade berättelser där Alfons åkte omkring med sin sportbil och åkte till mormor och käkade pannkakor och råkade ut för en massa som han bara blixtsnabbt improviserade i fan en C90-kassett; bara satt och snackade oavbrutet. Se'n fick vi banden som man låg och lyssnade på innan man skulle somna när man sov över. Det är ju lite av en idol, de', och jag saknar honom. Aja, men nog om mig.

Är Bubba och du bröder eller släkt?

Det spelar ingen roll egentligen, men ja, vi har alltid varit tillsammans, vi, och gjort roliga och tråkiga grejer.

(Delvis besvarad ovan.) Kan det vara så att ni spelade in sketcher på band och sådant när ni var yngre? Har några eller alla karaktärer följt med under många år även innan EC?

Band och "filmer" inspelade på Video8 och sådant har vi alltid gjort. Men blev det så mycket bättre då? Nej. karaktärer som följt med… nja, jag har nog försökt köra nån gammal karaktär i kanske en eller två ringningar men tror inte det var så bra. Odi var nog en gammal? Raymond Silverskägg, om jag kört den? Janoschlian? Finns en massa tråkigt men som kanske inte slagit igenom.

Varifrån kommer egentligen namnen "Eurocop", "Sadulisten" och "Bubba"?

"Bubba" kommer från sjunde Fredagen den 13:e-filmen [Friday the 13th Part VII: The New Blood] där en heter Shepherd i efternamn, blandat med Texas Chainsaw Massacre [Motorsågsmassakern] där en heter Bubba. Slå ihop det så får vi Bubba Shepherd. Bubba använde det nicket på Danfun från början av 00, tror jag.
"Sadulisten" är bara nonsens, tyvärr.
"Eurocop" är taget från bonusmaterialet på en DVD med filmen Maniac (1980) där det är en italiensk trailer. I slutet stod det "Distributed by Eurocop films". Ja, det gillade vi och ville också heta Eurocop, fast då radio. Nu kallar vi oss bara Eurocop för vi gör ju verkligen allt, vi. Jag tror ingen vet det men sidan låg ju uppe några dagar med headertexten "ride on radio" eller nå't; tror det var Svullo som brukade säga så, men det var innan nå'n började lyssna så det räknas inte.

Man får lätt intrycket av att du varit den drivande och Bubba mest hängt med, ofta motvilligt, dock som en perfekt kompanjon. Är det så?

Ja, oja — jag brukar vara drivande och skrika åt Bubba att han ska göra nå't, som nu att han ska lägga upp nya klipp på YouTube. Jag har liksom skött det tekniska och Bubba har mer kört radiopratardelen enbart. Man måste pusha på Bubba och säga åt honom att göra saker och det har nog varit jag som "brunnit" för detta mest har jag en känsla av, ja, men jag tvingar ju inte Bubbeh, det gör jag inte. Bubba har ju slutat att ringa nu t.ex. men då kan han hjälpa till med andra saker som att leta klipp att lägga upp och han producerar även Bubba Shepherd Show Radio helt själv. Man måste hjälpas åt och han har alltid dragit sitt strå till stacken på sitt sätt.

När man lyssnar på de äldsta ringningar och sändningar som finns kvar verkar ni redan väldigt rutinerade. Ni började ju med Eurocop runt 2004, men brukade ni redan innan busringa privat? Finns i så fall några sådan samtal inspelade?

Nej, vi var inte rutinerade vad nu det är, deh. Jag hade kanske ringt ett par samtal i mitten av -90 som finns inspelat på nå't kassettband nånstans och så hade vi gjort "Danbus" ett år tidigare än EC-starten 2004, tror jag. Där hör man att jag var helt nervös när jag ringde; man höreh! Så där är jag nu med när jag ska ringa samtal privat så jag är helt socialt missanpassad och ingen tjej vill ha mig, vad nu det har med saken att göra. Det finns ett samtal kvar från 1996 tror jag där jag ringer en pizzabagare och frågar:
"Har ni en pizza med banansmak?
"Jaaah…"
"Har ni det?"
"Jaaah…"
"YES!! YES!!"
"Va' e're?"
"Jaaa, de' va' bara det jag ville veta. YES!! YES!!"
Kul, va'?

Finns det något eller några samtal som ni i efterhand ångrar och känt att det gick över gränsen?

Det är onödigt att ångra saker man inte kan få ogjort och jag är logiskt på gränsen till psykopat, den saken är säker. Men klart jag inte vill att någon ska bli genuint rädd eller ledsen när man ringer och skejar lite. Jag tror det beror på att jag själv inte är så lättkränkt av mig, att om jag hade fått ett sådant samtal skulle jag bara gäspat och lagt på omedelbums. Men vissa bryr sig vad en helt okänd mongofitta ringer och säger till dem och tycker även att det är motiverat att blanda in polisen i det hela. Okej, det blev fel t.ex när jag sa att jag hette Anders Eklund och en kille trodde på det, men det kan jag inte ångra för med premissen som låg för handen gjorde jag inte enligt mig heeelt moraliskt fel. Jag trodde inte jag pratade med en tolvåring p.g.a. att han lät som en tjej och min hjärna kopplade fel så jag trodde att ungen var äldre än vad han var. Snackar inte skit med barn, kanske på sin höjd att jag ringt och sagt "säg till mamma att hon e bajskerv" men det kan väl inte en normalt funtad bli ledsen för; att deras barn säger sanningen?
Okej, så var det en käring i början av EC jag ringde och sade att någon i hennes klass — hon var lärare — hade dött och sen tog jag väl tillbaka det i samma sekund som jag hade sagt det då min hasselnötshjärna fattade att idioten kunde gå på det. Nå't sånt. Sen börjar vissa böla utan direkt anledning och man blir tagen på sängen, inte bokstavligt, men att någon i deras släkt har dött och jag har ingen aning om det. Man måste ju chansa, för fan, annars hade man aldrig kunna ringa en käft, ju, om man ska vara heeelt vit som snö rent moralmässigt; jag anser att jag inte är sååå jävla ond egentligen utan att det generellt är så att personerna som känner sig kränkta av vad en heeelt okänd idiot ringer och säger konstiga saker faktiskt får skylla sig själv i nå'n mening och har en hel del att ta itu med.

Vem är egentligen Stu-Pot? En yngre kompis eller bara ett tidigt fan som råkade bo i närheten?

En kompis till en släkting. Stu fråga om han fick ta kontakt med oss och komma och kolla på nå'n sändning och, ja, trevligt. Stu hälsade på och sen startade han upp IRC-kanalen med som hade en jävla massa användare — många hundra många gånger. Han var fan bara sexton säkert när han kom på studiebesök och nu är han en gammal man, och jag är snart död.

Som alla upplysta och tänkande människor som inte blundar för verkligheten är ni starkt kritiska till massinvandringen och Sveriges psyksjuka politiker. Ni blandar humor med allvarliga åsikter på ett sätt som ofta kan uppfattas som tvetydigt; en korkad person skulle nog kunna tro att ni driver med invandrarkritiker. Jag tänker på ”Nationalrasistiska Partiet” m.m. Något att säga om det?

Har alltid gillat att skämta om det PK-nissar tycker är ajabaja bara för det är roligt att "kränka" deras sköra personligheter. NRP är ju inte ett skämt utan Tor och Johanna finns på riktigt; det är askul. Tor är ju baserad på Percy Brunström som sände på Stockholms närradio och hade ett nationellt parti en gång i tiden som kanske 2 st. röstade på. Kolla på YouTube: "medborgarpartiet". Ja, det är roligt att skoja om allvarliga saker men det är inte på ett djupt plan, det är inte så genomtänkt, det är bara på skej. Är inte politiskt involverad eller för nå'n kamp på så sätt utan jag är mer för att det ska vara yttrandefrihet åt alla och inte bara för massan, PK-massan, som följer gängse PK-moral och -regler.

Är det så att du, Sadulisten, har en bakgrund av att producera radio professionellt? Och jobbar Bubba inom restaurangnäringen? Jag tycker mig ha snappat upp det i sändningarna.

Nej, nej, nej. Som du hör kan jag ingenting om ljud eller teknik egentligen, det är konsumentprylar vi använder och jag skulle inte klara mig i en proffsstudio i en sekund.
[Bubba] Jag är en riktig "Husmor Bugga" och gillar att laga mat. Men jag jobbar inte längre inom restaurangbranschen.

Bubba bestämde sig för en tid sedan för att aldrig mer busringa, eller om det nu bara gällde i direktsändning. Varför tog han detta beslut? Han sade själv något om att han kände sig utnyttjad av folk som inte respekterade honom.

Han skrev på sin blogg att han tröttnat. Kolla på Danfun; tror det står där i slutet av 2011.
[Bubba] Skälet till att jag inte busringer längre är helt enkelt att jag har tröttnat på att ringa samma slags tips gång på gång och jag känner inte att jag kan ge så mycket mer än jag redan har gjort på busringningsfronten.

(Delvis besvarad ovan.) En jobbig fråga, men tycker ni själva att ni är roliga? (Många som gör bra saker är äckligt blygsamma och tror att det uppfattas illa att berömma sig själv, vilket kanske är sant. Men ändå. Jag ser personligen inget konstigt eller negativt i att man tycker att man själv gör något kul/bra. Snarare vore det ju absurt att fortsätta göra något man inte tycker om utan att vinna något på det.)

Nå'n gång har jag lyssnat på ett gammalt klipp, har inget minne av samtalet och blir överraskad och kan garva till åt mina egna fula skämt. Men mer än det är det inte; jag ser mig inte som komiker; jag är inte en komiker; jag är inte rolig. Sadulistenkaraktären kanske är rolig nån gång men nja, nej, klart man inte sitter och lyssnar på sitt egna skit.

På senare år tycks ni båda ha gått ned kraftigt i vikt, trots er "image" som "två fetton". Självklart är det positivt ur hälsoaspekten, men det har hänt förr i historien att någon som var tjock och rolig uppfattats som tråkig med förändrad personlighet efter en viktminskning. Har du några kommentarer ang. det?

Nej, nej — hjärnan krymper inte och på vilket sätt skulle det spela någon roll när man pratar i radio? Anledningen till att vi valde just radio var ju att vi är och var väldigt feta och anledningen till att vi har masker i videoklippen är primärt för jag anser att jag är en skitful cockeyed glasögonorm så jag vill inte ni ska behöva se det. Visst, många vill se ändå och gillar självskadebeteende och laddar upp gamla foton på mig o.s.v., men det är bara på skej. Så nej, man blir inte rolig för man är fet och jag känner mig aldrig rolig direkt, såatteee

Det har ju varit mycket trakasserier från polisen och myndigheter som hatar allt roligt och bra medan de blundar för alla mångkriminella invandrare och genomkorrumperade politiker. Har Eurocop någon framtid inom busringningar, eller kommer det mest bli sketcher och musik? Kan man förvänta sig att ringningarna fortsätter men blir oerhört mjäkiga och urvattnade? Nu har ju aldrig poängen varit de rena förolämpningarna, men du förstår säkert att det blir en annan grej.

Framtid har väl EC så länge nå'n vill lyssna på nå't vi gjort; de' e' inga problem. Det är ju inte som det är Volvo eller nå't som måste lägga ner utan EC kommer alltid finnas kvar så länge klippen finns kvar och nå'n vill lyssna. Se'n kanske jag inte ringer lika mycket och Bubba ringer inte alls, men va'fan, man behöver ju inte ringa hela tiden. Vi håller t.ex. på med en ny TBSG-skiva [The Bubba Shepherd Group] med en massa ful musik nu och så'nt; gör lite Bubba Shepherd Show-sketcher. Om man hela tiden kör samma, samma bajs i munnen och förolämpningar så tröttnar man som Bubba gjorde. Jag kan ringa lite ibland när jag känner för det och vara ganska otrevlig nå'n gång men det är som nu för en vecka se'n då jag fick en till kallelse till polisförhör; man börjar tvivla på om man kan ringa alls utan att bli anklagad för att nån PK-hora blivit kränkt av att man sagt nå't på fel sätt.

Vad är det sjukaste/roligaste som hänt genom hela EC-resan?

Det sjukaste tycker jag är att så många engagerat sig i detta skämtprojekt som vi startade ur röven. Det var en rolig överraskning, och har även lärt känna många genom resan som jag nu ser som kompisar och vänner, deh; det är ju helt otroligt. Se'n om det hänt saker i sändningar och så'nt, det minns jag inte nå't extremt, faktiskt. Roligt, jo, Bubba satt vid datorn och tappa' med sina fötter och så hade jag en förlängningsdosa till elen där med en brytare som han (eller kanske var jag — minns inte) satte sin tå på så allt blev svart och "sändningen" stannade. Ja, kul? Se'n dess hade jag satt en tejp på den där jävla brytaren.

En gång ringde ni någon som på allvar tycks tro sig vara delfin. Det är förmodligen det mest surrealistiska jag hört, även med Heliga Märta inräknad, speciellt som ni knappt kommenterar det. Det kan väl bara inte vara på riktigt? (Jag har sett deras sajt, men det bevisar ingenting.)

Det där vet jag inte; det finns en så'n förening på nätet — se'n om det är seriöst eller ej vet jag inte.

En gång för alla: hur var det nu med den där Abdulla-ringningen som alla jämt tjatar om? Visst var den fejkad (av dem) utan att ni visste om det då? Och i den uppföljande ringningen är båda parterna med på skämtet?

Vad jag minns var det en kille som fejkade det, ja. Han skrev på vårat forum efteråt och berättade hur det var. En bra fejkare var det som gav oss lite publicitet genom att den spreds mycket. Minns att jag fick mail från EC-domänansvarige som skällde på oss att ta ner ringningen för den slukade så mycket bandbredd då den hade för mycket trafik. Vi direktlänkade ringningarna på sajten då. Aja, men det var han som fejkade då och man hör det om man lyssnar när han säger "hallå" i början. Raudung hette lyssnaren som sa åt mig att "du, de' e' fejk", och jag som inte lyssnat på den så noga — lyssnar som sagt inte på mina grejer — sade: "Va? Neeej…" Se'n lyssnade jag, och mycket riktigt. Se'n kom ju den ungen "clean" med och han gillade oss; gjorde det inte för att jävlas. Men nej, vi spelar inte med på skämt när nå'n fejkar så ofta så visst, vi blev så ägda, vi.

Var de nyss nämna Abdulla-ringningarna de enda som varit på låtsas utifrån ert perspektiv? (Ni kan ju inte veta säkert om någon annan fejkat.)

Inget samtal jag kan komma på spontant. Jag brukar säga att "allt kan vara fejk". Man kan aldrig veta om numret man ringer upp går till personen som det står i tipset och vi har inte tid att kolla, och det går inte att kolla alla hemliga olistade nummer heller. Vi har aldrig sagt att Abdulla och så'nt är sanning; vi gör bara grejerna och låter lyssnarna välja vad dom vill lyssne på.

Nu då?

Du kan skicka lite återkoppling, ro hit med pengarna eller länka folk hit. Förresten bör du skicka lite kosing till Eurocop också.
Kortadress till den här sidan: http://kimmoa.se/eurocop
Publicerad 2013-02-07. Senast ändrad 2013-08-12.